BOSZORKÁNYTANYA, MINDEN AMI BOSZORKÁNYSÁG ÉS MÁGIA
BOSZORKÁNYTANYA, MINDEN AMI BOSZORKÁNYSÁG ÉS MÁGIA
Tartalom
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kapcsolat
 
Menü
 
Álmok és meditáció
 
Wicca
 
Szerelmi varázslatok
 
Asztrológia
 
Aura
 
Érzékelési csatorna
 
Jósolj
 
WOODOO
 
Védekezz
 
Gyertya mágia
 
Gyógyítás
 
Tenyérelemzés
 
Mágia
 
Fekete mágia
 
Fehér mágia
 
Indigógyerekek
 
Asztrálprojekció
 
Egy rituálé menete
 
Szellemidézés
 
Varázslatok
 
Varázslények
 
Fogalmak
 
Ősi boszorkányság
 
ÁTKOK KÖNYVE
 
Halott nevek könyve
 
Az Halálnak könyve
 
Tanuld meg a legegyszerűbb szerelmi varázslatokat
Tanuld meg a legegyszerűbb szerelmi varázslatokat : Tanuldd meg a szerelmi mágiát űzni

Tanuldd meg a szerelmi mágiát űzni

  2005.01.20. 21:12

Nem tud megfelelõ partnert találni? Unalmassá vált a házassága? Lovagja más nõk után forgolódik? Hányszor sóhajt fel egy-egy érintett: “Bárcsak varázsolni tudnék!” De hiszen tud! Csak még nem próbálta. Nem kell hozzá idegen segítség, drágán vett boszorkányság, csak kis elszánásra van szükség és néhány apró tárgyra. Boszorkányüstöt például nem is kell beszerezni, a tennivaló egyszerû, és akkor sem omlik össze a világ, ha az eredmény nem egészen olyan, mint remélte.

Kerüljön egyensúlyba önmagával!
Keressen elõ egy jól sikerült fényképet önmagáról. Amikor feljön a telehold (hogy mikor van holdtölte, megtudhatja a legtöbb kalendáriumból), vágja ki szív alakúra a képét, és a szélét különbözõ színû fonalakkal szegje el! Tegye rámába és állítsa az éjjeliszekrényre vagy az asztalára, vegye körül virágokkal, gyertyával – mint a keleti oltárt szokás. Álljon a kép elé, gyújtsa meg a gyertyát és ne gondoljon másra, csak arra, hogy milyen szép azon a képen.
Csak az lehet vonzó mások számára, aki önmagával elégedett, aki önmagát szépnek tartja.
Mit tegyen, hogy szerelmes legyen?
A növõ hold fényében tegyen kis dobozkába néhány csepp illatos növényi olajat, egy kis fürtöt a hajából, levágott körömdarabkákat, kevés koriandert, köményt és sáfrányt! A dobozkát kösse át aranyszínû zsinórral! Most már csak az a dolga, hogy – mintegy áldozati ajándékként – nyújtsa fel a dobozt az éjszakai égnek és kérje a sors segítségét.
A varázslat Indiából származik, a növényekben lévõ energia képes erõt adni a saját kívánságnak.
Ha új partnerre vágyik...
Válasszon ki valamilyen ezüstbõl készült, önhöz illõ kis figurát! (Az alma kitartást jelképez, a létra haladást, a delfin a szerelmet hozhatja. A szimbolikus jelentõségû, ön által vonzónak talált figurát selyemszalaggal kötözze rozmaringághoz, és a holdkorong növekedése idején többször nyújtsa az ágat és a figurát az ég felé!
A kapcsolat megszilárdulásáért
Három (körülbelül hetvenöt centiméter hosszú) vörös selyemszalagból fonjon copfot, rögzítse a hajához – legegyszerûbben homloktáji masnival oldható meg. A szalagot napkeltétõl napnyugtáig kell a hajban tartani, gondolatban minél többet kell a kiválasztottal foglalkozni, közben pedig a csészéjébõl vagy poharából kell vizet innia. Azt kell kérnie az égtõl, hogy érzelmeit minél jobban megismerje a társa, a kapcsolat megszilárduljon, haladjon, és elkötelezzék magukat egymás iránt.
Ha a kedvese valódi érzéseire kíváncsi
Növõ holdnál illatosítson levendulával egy gyertyát, írja a kedvese nevét pergamenpapírra, és a gyertyát ezzel a papírral gyújtsa meg! Amíg a gyertya le nem ég, a kívánságára kell koncentrálni!
Hogy a riválistól megszabaduljon...
Ha féltékeny, mert szerelme iránt túlságosan érdeklõdik valaki, akkor írja fel papírlapra a riválisa nevét, és a papírt tegye be a jégkockákat készítõ tálba! A papírt két kis ezüstfigurával együtt (egyik a rivális boldogságát, reményeit, másik magát a riválist jelképezi) mélyen vízbe kell fagyasztani.
Hogyan lehet a régi bánattól megszabadulni?
Tartson bükkfalevelet a szíve fölött, és éjszaka, titokban törölje meg vele a párja homlokát! A levelet ezután tegye egyik kedvenc könyvébe, és egy hónapon át a könyvön kell aludnia!
Hogy kedvese gondoljon végre a házasságra
Tegyen tizenkét diót (termékenységi szimbólum) és a kedvese nevének kezdõbetûit tartalmazó papírlapocskát fa alá, kezével fedje le a tizenkét diót meg a papírt, és teljes erõbõl koncentráljon az esküvõi szertartásra!
Ezután varrjon kis selyemzacskót, tegye bele a kettõjükrõl készült fényképet, a papírlapot és a diókat! A selyemzacskót kösse le és helyezze el a lugasban (vagy a ház narancsvirággal és rózsaszirmokkal díszített sarkában), és mindennap kétszer (délelõtt tizenegykor és délután három órakor) nyújtsa a kezét tenyérrel a zacskó felé.
Hogy megkérjék a kezét
Újholdnál saját nevét és kedvese nevét hímezze selyemkendõre! A kendõt húzza át aranygyûrûn! Miután csomót kötött rá, rejtse el a lakásban és huszonnyolc napon át tartsa a rejtekhelyen!
A szerelmet fokozó varázslat
Vágjon félbe teliholdnál egy lila káposztát, a kedvese fényképét és saját képét fektesse a káposzta két fele közé, és a két káposztafelet szorosan összefogva fóliával tekerje át! Hét napig legyen a káposzta a hûtõszekrényben, azután ássa el!
Hogyan ébreszthet szenvedélyt?
Készítse el az alábbi mágikus italkeveréket:
egy deci konyakba tegyen citrom- és narancsszeleteket, hagyja állni két órán keresztül! Tegyen hozzá borvirágot (borecs), és további két órán át pihentesse a keveréket!
Ezután finom szûrõn (leginkább selyemharisnyán) szûrje át az italt! Ha ezt a partnerével közösen megissza, a férfi többé nem tud önnek ellenállni!
Égi sátor a szerelemnek
Fessenek együtt a hálószoba mennyezetére, kék-arany színben egy közösen kiválasztott csillagképet! Amikor elõször fekszenek le a baldachin alá, mindketten esküdjenek meg, hogy kapcsolatukat egész életükön át jó szándékkal és egymás iránti szeretetben fogják ápolni – mindaddig, amíg a csillagok közé nem jutnak.
Az egymáshoz tartozás érzésének növelése
Aranyoztasson be két kulcsocskát, majd a partnerével sétáljon ki a közeli erdõbe vagy parkba! Ott vágjanak egy-egy tincset egymás hajából, azt húzzák át a kulcson és tegyék gyufásdobozba. Ettõl kezdve mindketten magukkal hordják a másik szívéhez vezetõ és a másik hajával ellátott kulcsocskát.
A kapcsolat megszilárdításának módszere
A kagyló és a tükör egyaránt jól ismert szerelmi szimbólum. Ragasszon a bekeretezett tükörre néhány kagylót és akassza a hálószoba falára! A tükör ettõl majd emlékezteti a házastársakat egymáshoz fûzõdõ szerelmükre.
Ha egyelten szóval kellene jellemezni a tanácsokat, azt lehetne mondani, hogy romantikusan régimódiak.
De ha ezek a meghatóan naiv módszerek évtizedekkel vagy évszázadokkal ezelõtt népszerûek voltak (és néha be is váltak), miért ne lehetne ma is kísérletezni velük? Az ember – és az érzések – semmit nem változott attól, hogy ma már nem lóháton és holdfényben, hanem autón és kivilágított utcán közlekedik.
Hajtincs, selyemkendõ, rozmaringág, illatos gyertya, dió, parfümös vörös szalag a combról, aranyozott kulcsocska, és persze a Hold a legfontosabb kellék. Látszólag! Mert a legfontosabb mégiscsak az erõs akarat, ami – mint köztudott – csodákra képes! Olykor minden kellék nélkül is

 
katt ráááá!! :)

 
Hanyadika is van?
2018. Március
HKSCPSV
26
27
28
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
<<   >>
 
A pontos idő
 
Kedvenc linkjeim
 
Hányan léptetek már be
Indulás: 2005-01-15
 
Chat
 

 

Tartalom

Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok